Bibelutstilling

Bibelutstilling

I forbindelse med Bibelmaraton 14-17 april 2016, vil vi også arrangere en Bibel-utstilling inne i peisestuen.

Der ønsker vi å vise så mye som mulig av forskjellige varianter av Bibel og Bibel-deler. Det vil bli en utstilling hvor besøkende kan ta og føle på bøkene og gjenstandende som er utstilt.

Vi ser for en variert blanding av nytt og gammelt, smått og stort – ingen ting er “feil” i denne sammenheng, men det bør ha noe med Bibelen å gjøre i en eller annen form. Om det ikke er en Bibel eller Bibeldel direkte, så bør det i hvert fall ha noe noe med gudstjeneste å gjøre – så dermed er vel også salmebøker kvalifisert.

Utstillingen settes opp onsdag kveld, 13. april, så om du har noe Bibel-relevant du kan

Utstillingen vil være åpen døgnet rundt samtidig som Bibelmaraton foregår i tiden 14. april kl 07:00 til søndag 17. april kl 17:00.unnvære noen dager, så kom gjerne innom oss med det denne kvelden.

Om noen har spesiellt verdifulle bøker til utlåns, vil vi også sette opp et bord inne i selve storsalen hvor slike ting kan legges frem. Der inne vil det alltid vær noen til stede slik at det er et visst tilsyn.

Om det er en spesiell historie eller personlig opplevelse knyttet til det som stilles ut, er det veldig spennende om du skriver det på et ark som legges sammen med boken.